Marketing- & communicatieadvies

Meer dan ooit draait het om het authentieke verhaal van een merk of organisatie om zo de doelgroep te kunnen raken.  En daar hoort een open en eerlijke wijze van communiceren bij.

Wat het communicatievraagstuk ook is, Purple Pink begint bij de basis en helpt met het bepalen van de positionering. Stap voor stap wordt in een (marketing- en) communicatieplan beschreven welke acties per gekozen interne en/of externe doelgroep moeten worden uitgevoerd en welke middelen en media het beste kunnen worden ingezet om te beraken. Op de manier die het best past bij het merk of de organisatie. Uiteraard rekening houdend met beschikbare budgetten en timings, maar wel altijd op zoek naar de grootst mogelijke verrassende exposure en middelen die aanzetten tot actie. Het resultaat: een doordacht plan dat de basis is voor interne communicatiemedewerkers of voor briefings aan reclamebureaus.

Of voor de verdere werkzaamheden van Purple Pink natuurlijk. Zoals Organisatie & Projectmanagement, Content en Social Media.

Copyright © 2015 Purple Pink • 06 420 170 18 • kim@purplepink.nl