Over

Met werkervaring aan bureauzijde bij verschillende communicatiebureaus en aan klantzijde in verschillende branches (o.a. telecom en onderwijs), ben ik, Kim Zuidgeest-Opmeer, een echte allrounder in het marketing- en communicatievak. Of het nu gaat om het opstellen van een (marketing- en) communicatieplan inclusief social media strategie, het coördineren van een (multimedia)campagne of het contentmanagement van een website.

Naast freelancer ben ik ook in te huren als interimmer. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerkster tijdens zwangerschapsverlof, maar ook als er voor langere tijd extra handen nodig zijn. Ik help graag en ben prima in te zetten als projectmanager, account manager, communicatiemedewerker of marketing- en communicatieadviseur.

Purple Pink is de naam waaronder ik mijn diensten op het gebied van communicatie & organisatie aanbied. Dit alles met veel enthousiasme, daadkracht en nieuwsgierige houding naar wat mensen beweegt.

Waarom ik de naam Purple Pink heb gekozen? Dat vertel ik je graag bij onze eerste kennismaking!

icon-linkedin Nieuwsgierig naar mijn opleidingen en mijn werkgevers? Bekijk dan mijn complete cv op LinkedIn.

instagram(1)Mijn dagelijkse leven in beelden!

 

Purple Pink is lid van De Communicatiewinkel. Dit is een landelijk collectief van ruim 60 senior communicatie-professionals met ervaring in uiteenlopende branches en binnen diverse communicatiedisciplines. Alle aangesloten communicatieprofessionals zijn zelfstandig ondernemer. Samen delen we kennis én opdrachten.

logo

Copyright © 2015 Purple Pink • 06 420 170 18 • kim@purplepink.nl