Social Media

Social media

Als onderdeel van een marketing- en communicatieplan zijn social media zoals Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn niet meer weg te denken in de huidige communicatiemix. Maar ze vragen wel een andere aanpak dan de traditionele media en middelen. Purple Pink helpt je op weg en neemt desgewenst het onderhoud van de social media kanalen over.

Op het gebied van social media kan ik je als gecertificeerd Social Media Manager op drie vlakken bijstaan:

  • Social media strategie:
    Op welke social media bevindt de doelgroep zich en wat zoekt hij daar? En hoe kun je als merk of organisatie daar iets toevoegen? In een op maat gemaakte social media strategie, beschrijf ik in een overzichtelijk plan op welke kanalen je het beste met jouw doelgroepen kunt converseren en wat de onderwerpen van deze conversaties zijn, zodat je als merk of organisatie echt een toegevoegde waarde hebt.
  • Social media profielen:
    Elk social media kanaal heeft als basis een bedrijfs- en/of persoonlijk profiel. Dit profiel is het online visitekaartje en het is dus zaak dat deze er professioneel uitziet. Met een op maat geschreven handleiding kun je zelf je profiel aanpassen. Wil je er helemaal geen omkijken naar hebben? Laat mij jouw profiel(en) dan direct inrichten.
  • Social media conversatie:
    Geen tijd om zelf het onderhoud te doen op de diverse social media? Dan is een door mij opgesteld contentplan iets voor jou. In samenspraak met jou zoek ik passende content en plaats deze voor je. Ook het reageren op vragen en deelnemen aan gesprekken, neem ik van je over. De resultaten ontvang je maandelijks in een overzichtelijke rapportage.

Copyright © 2015 Purple Pink • 06 420 170 18 • kim@purplepink.nl